Вступникам

Чому варто обрати наш заклад

Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги зараз залежить багато в чому те, як складеться життя потім. Професія визначить у майбутньому соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Причому іноді питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі.

ДНЗ “Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського” це:

1. Усвідомлений вибір майбутньої професії.
2. Грамотно організований освітній процес.
3. Наявність практик за фахом.
4. Конкуренція на ринку праці.
Ваша дитина під опікою наставників – класного керівника та майстра виробничого навчання

Як стати учнем

1

крок

Познайомся з навчальним закладом:

2

крок

Обери професію за покликанням:

3

крок

Познайомся з правилами прийому:

4

крок

Приготуй документи, необхідні до вступу:

5

крок

Звернись до приймальної комісії:

ІНКЛЮЗІВНЕ НАВЧАННЯ

Інклюзивне навчання – це комплексний процес забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами шляхом організації їх навчання у загальноосвітніх навчальних закладах на основі застосування особистісно орієнтованих методів навчання, з урахуванням індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності таких дітей.

Читати детальніше

Вступна кампанія 2021

Прийом документів розпочинається 01.06.2021

До початку прийому заяв для вступу залишилося:

новини

Сьогодні, 14 квітня 2021 роу, відбулось онлайн-засідання обласної секції викладачів хімії, біології і екології ЗП(ПТ)О за темою «Від дистанційного до змішаного навчання. Нові виклики дарують нові можливості». На засіданні з презентацією свого досвіду в галузі  STEM-освіти, впроваджуваного  на уроках біології і екології та хімії, виступила викладач  ліцею Сук Любов Василівна. Вона підкреслила, що  STEM-освіта – […]

16 березня 2021 року під час уроку виробничого навчання відпрацьовували уміння та навички з теми “Приготування розсипчастих каш” учні 13 групи з майстром виробничого навчання Чернівською А. Ю. Здобувачі освіти цієї групи вчилися визначати кількість сировини для приготування каш, підготовляти крупи до варіння, проводити теплову обробку, подавати приготовлені страви та визначати їх якість.