Вступникам

Чому варто обрати наш заклад

Щороку перед випускниками шкіл постає проблема вибору майбутнього. Саме майбутнього, тому що від правильності обраної дороги зараз залежить багато в чому те, як складеться життя потім. Професія визначить у майбутньому соціальний статус, і затребуваність у житті, і навіть рівень матеріального добробуту. Причому іноді питання стоїть не куди піти вчитися, а яку освіту варто здобувати взагалі.

ДНЗ “Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського” це:

1. Усвідомлений вибір майбутньої професії.
2. Грамотно організований освітній процес.
3. Наявність практик за фахом.
4. Конкуренція на ринку праці.
Ваша дитина під опікою наставників – класного керівника та майстра виробничого навчання

Як стати учнем

1

крок

Познайомся з навчальним закладом:

2

крок

Обери професію за покликанням:

3

крок

Познайомся з правилами прийому:

4

крок

Приготуй документи, необхідні до вступу:

5

крок

Звернись до приймальної комісії:

ІНКЛЮЗІВНЕ НАВЧАННЯ

Інклюзивне навчання – це комплексний процес забезпечення рівного доступу до якісної освіти дітям з особливими освітніми потребами шляхом організації їх навчання у загальноосвітніх навчальних закладах на основі застосування особистісно орієнтованих методів навчання, з урахуванням індивідуальних особливостей навчально-пізнавальної діяльності таких дітей.

Читати детальніше

Вступна кампанія 2021

Прийом документів розпочинається 01.06.2021

До початку прийому заяв для вступу залишилося:

новини

ДНЗ “РЕШЕТИЛІВСЬКИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ АГРАРНИЙ ЛІЦЕЙ ІМЕНІ І.Г.БОРОВЕНСЬКОГО” ПРЕЗЕНТУЄ НАЙПОПУЛЯРНІШУ, НАЙКРЕАТИВНІШУ, НАЙНЕОБХІДНІШУ НА СУЧАСНОМУ РИНКУ ПРАЦІ ПРОФЕСІЮ «КУХАР, КОНДИТЕР»Чи чули ви такий вислів: «Це не ти обираєш професію, це професія обирає тебе?»Майбутні кухарі, кондитери ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського» переконані у правильності життєвого вибору, закохані в обрану професію, всеобічно розвинені та обізнані у сфері […]

ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І,Г.Боровенського» презетує професію “Пекар, лаборант ХБА”Праця «Пекар» – одвічна, як саме життя, вона найшановніша і найзатребуваніша і в наш час, почесна і водночас складна. В народі говорять: «Золоті руки завжди пахнуть хлібом».Пекар, випускник Решетилівського професійного аграрного ліцею імені І,Г.Боровенського – це кваліфікований фахівець, підготовлений для роботи на сучасних хлібозаводах […]