Колектив Решетилівського професійного аграрного ліцею імені І.Г.Боровенського вітає з Днем української вишиванки – днем гордості нашого народу. Нехай рідна вишиванка усіх захищає та надає сил, натхнення на нові досягнення заради процвітання України.

19 травня у Решетилівському професійному аграрному ліцеї імені І.Г.Боровенського відбувся інформаційно-профілактичний захід на правову тематику. Інспектор сектору ювенальної превенції відділу превенції Полтавського РУП Маргарита Козир розповіла учням ліцею про правила дорожнього руху та особливості відповідальності в разі їх порушення. Старший інспектор Решетилівського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» у Полтавській області роз’яснив ліцеїстам, що […]

ДНЗ «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського» відзначив 35 – річний ювілей! У межах людського життя – це половина шляху, сповнена великих поривань і звершень, плідної праці, напружених, але радісних буднів. У межах історії –– це вік ще зовсім юний, сприятливий для впевненого кроку вперед, стрімкого лету до нових перемог. 35 років для історії ДНЗ […]

Сьогодні, 14 квітня 2021 роу, відбулось онлайн-засідання обласної секції викладачів хімії, біології і екології ЗП(ПТ)О за темою «Від дистанційного до змішаного навчання. Нові виклики дарують нові можливості». На засіданні з презентацією свого досвіду в галузі  STEM-освіти, впроваджуваного  на уроках біології і екології та хімії, виступила викладач  ліцею Сук Любов Василівна. Вона підкреслила, що  STEM-освіта – […]

16 березня 2021 року під час уроку виробничого навчання відпрацьовували уміння та навички з теми “Приготування розсипчастих каш” учні 13 групи з майстром виробничого навчання Чернівською А. Ю. Здобувачі освіти цієї групи вчилися визначати кількість сировини для приготування каш, підготовляти крупи до варіння, проводити теплову обробку, подавати приготовлені страви та визначати їх якість.

10 березня 2021 року відбувся відбірковий етап конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар». В ньому взяли участь здобувачі освіти другого та третього курсів Поковба Олена, Батура Дарія, Шахно Вікторія, Цикало Анастасія та Мусієнко Вікторія. Усі учасники конкурсу продемонстрували свої уміння і навички з приготування крокетів картопляних. Були використані традиційні і сучасні рецептури.

Дивитись ще