ДНЗ "Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського"
запрошує на навчання за такими спеціальностями

На базі 9 класів

На базі 11 класів

№ П.П. Назва професій Тривалiсть
1

Кухар, кондитер

1,5 роки
2

Електрозварник ручного зварювання

1,5 роки
3

Садовод

1 рік

Підвищення кваліфікації, перепідготовка та інше

№ П.П. Назва професій Тривалiсть Вартість Вид професійної підготовки
1 6111 Плодоовочівник (1 розряд) 3,5 місяця підвищення кваліфікації, професійно-технічне навчання, перепідготовка
2 Тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва(категорія А1) 7 місяців перепідготовка, професійно-технічне навчання

Прийом громадян до державного навчального закладу «Решетилівський професійний аграрний ліцей імені І.Г.Боровенського» здійснюється для здобуття професій за освітньо-кваліфікаційним рівнем: кваліфікований робітник.

Професії

Код ДК

8331 / 7233 / 8322

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Тракторист, слюсар, водій

Здавна побутує серед людей мудрий вислів, що справжнє щастя із землі проростає. Від неї, землі-матері, землі-годувальниці, все життя, сила і достаток. А дорога до поля розпочинається з навчальних лабораторій ліцею, де наші механізатори отримують міцні знання, щоб своє життя присвятити найголовнішій справі — вирощувати хліб.        Хліборобський рік безперервний. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими нивами, чекає сонця, вологи, вмілих рук, люблячих землю спеціалістів. Земля лише тоді наше багатство, коли вона в бережливих, добрих руках господаря. Саме таких господарів, майбутніх механізаторів, готують у нашому ліцеї.
Для підготовки  майбутніх кваліфікованих робітників сільськогосподарського напрямку в ліцеї створена необхідна матеріально-технічна база. Є навчальні кабінети з відповідним обладнанням, слюсарна майстерня, виробничі майстерні з ремонту тракторів та сільськогосподарських машин для проведення занять виробничого навчання, навчально – виробнича база, навчальний полігон.
Здобувачі освіти набувають  практичних навичок, працюючи на полях навчального господарства. Кожного року під керівництвом майстрів виробничого навчання вони виконують весь комплекс польових робіт, починаючи з обробітку грунту і закінчуючи збиранням урожаю. Це дає можливість закріпити отримані в кабінетах і лабораторіях знання, відчути себе справжніми хліборобами.
Щоб стати висококваліфікованими робітниками для підприємств аграрного сектору регіону, здобувачі освіти вивчають основи агрономії, організації сільськогосподарського виробництва, ринкової економіки, трактори і автомобілі, сільськогосподарські машини, спеціальні та зернові комбайни, слюсарно – ремонтну справу, систему технічного обслуговування, правила дорожнього руху та багато інших спеціальних та загальноосвітніх предметів для одержання середньої освіти. Це дасть змогу по закінченню ліцею вступати на навчання до вищих навчальних закладів, щоб підвищити свою кваліфікацію з обраної професії.

Код ДК

7412 / 8229

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Пекар, лаборант ХБА

Праця пекаря – відвічна, як саме життя. У народі говорять: «Золоті руки завжди пахнуть хлібом». Пекар – це не просто фахівець своєї справи.  Вміння пекти  та оздоблювати хліб, короваї, пряники, печиво, пироги, піци, булочки – це мистецтво,  яке потребує вмілих рук,  доброго серця,  чистих помислів.
Випускник  ліцею з професії “Пекар” – це кваліфікований робітник, підготовлений для роботи на сучасних хлібопекарських підприємствах, який володіє традиційними та сучасними технологіями хлібопечення.   Теоретичне навчання майбутніх пекарів відбувається в оснащених кабінетах, де учні  вивчають загальну пекарську технологію, устаткування, сировину і матеріали хлібопекарського виробництва.
Виробниче навчання проходить у сучасній   виробничій лабораторії, де є все необхідне технологічне обладнання для відпрацювання практичних навичок у пекарській справі.
Сучасний пекар повинен мати гарну теоретичну і практичну підготовку, досконало володіти професійними навичками та знанням будови та принципів роботи технологічного устаткування хлібопекарського виробництва.
Навчання на виробництві відбувається на Решетилівському хлібозаводі, де учні опановують усі операції технологічного процесу виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів.Професія пекаря творча і вимагає неабиякої вправності, витривалості, художнього смаку. Візиткою професії є щорічне свято «Решетилівська Весна», де майбутні пекарі  ліцею презентують виставку своїх творчих пекарських робіт: чудово оздоблені короваї, медово-імбирні пряники, пироги, рулетіи, торти, пиріжки та булочки. Виробами  можна не лише милуватися, а й насолоджуватися їх смаком.
Хлібобулочні вироби потрібно пекти з любов’ю і натхненням. Вміння створити з тіста смачні, красиві, приголомшуючі дива – це справжнє мистецтво!
Не менш важлива і затребувана професія лаборанта, що є складовою інтегрованої професії «Пекар, лаборант ХБА». Неможливо уявити жодну галузь виробництва без лабораторного контролю, що передбачає визначення якості сировини і готової продукції. Необхідні знання, практичні навики, ліцеїсти переймають від своїх наставників, які охоче передають учнівській молоді свої знання  і досвід.
У сучасних екологічних умовах важливим є те, що і якої якості ми споживаємо. Навчити визначати якість сировини та готових харчових продуктів, а ще кормів, грунтів, питної води, робити висновки щодо їх придатності, вести облік і звітність, важити, відміряти, оволодівати майстерністю ведення основних лабораторних процесів – це і є головним завданням при підготовці з професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу».

Код ДК

5122 / 7412

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Kулінарія – джерело вічного натхнення. Тут відбуваються справжні відкриття і чудеса, а їх творці – кухарі. Скільки задоволення додають пишні пироги, ароматні українські, полтавські борщі, галушки, вареники в сметані – оті самі, які стрибали гоголівському Пацюку прямо в рот. Насичені спеціями грузинське харчо і підсмажені на тліючих вуглинах вірменські шашлики, узбецький плов і татарські біляші – все це і складає основу кулінарії.
Немало відомих людей займались кулінарією. Леонардо да Вінчі був не лише живописцем, скульптором, вченим, архітектором, а й прекрасним кухарем. Художник Тропінін в юності був учнем кухаря-кондитера. А Мараца писав: «Як живопис і музика, так і кухня – мистецтво. Живопис задаровує очі, музика – слух, а кулінарія – смак».
Саме кулінарної і кондитерської майстерності навчають у ліцеї.  На навчання приходять юнаки та дівчата, які залюбки переймають навики і вміння викладачів і майстрів виробничого навчання.
Для навчання за професією «Кухар, кондитер» учні мають сучасну матеріально-технічну базу. Активно і цікаво проходять уроки теоретичного і виробничого навчання у просторих світлих кабінетах та лабораторіях, де учні навчаються готувати кулінарні страви та кондитерські вироби, відпрацьовують елементи сервіровки столів, вчаться оформляти страви.
Здобувачі освіти проходять виробничу практику та працевлаштовуються у закладах громадського харчування Решетилівщини. Випускники ліцею мають можливість продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

Код ДК

7212 / 7212

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

Денна

Електрозварник ручного зварювання, водій

Важко назвати галузь народного господарства, де б не застосовувалося зварювання. Впровадження досягнень науки і техніки дозволяє використовувати електродугове, газове, електронно-промислове та інше зварювання.   Молоді люди обирають професію зварника тому, що в умовах ринкової економіки, жорсткої конкуренції при влаштуванні на роботу у них великий вибір для працевлаштування. Це житлове і промислове будівництво, машинобудування, сільське господарство, нафтова, газова промисловість, ремонтні майстерні, кораблебудування, мостобудування і багато інших галузей, де застосовується професія зварника.
Зварювальник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи якого залежить багато що – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Професія престижна і має високу затребуваність на ринку праці, як в державному секторі економіки, так і в приватному.
Для отримання такої затребуваної професії освітній заклад обладнано сучасними, необхідними для теоретичної і практичної підготовки кабінетами, лабораторіями, майстернями. У навчальних кабінетах учні вивчають технологію і обладнання зварювання, матеріалознавство, будову та експлуатацію автомобіля, правила та безпеку дорожнього руху, електротехніку, економіку та інші предмети, знання яких використовуються в практичній діяльності.  У зварювальних майстернях учні відпрацьовують уміння виконувати підготовку металу до зварювання та ведення процесу в різних просторових положеннях зварного з’єднання.
Виробничу практику майбутні зварники проходять на підприємствах і в господарствах регіону. У оволодінні професією учням допомагають досвідчені викладачі і майстри виробничого навчання.Випускники ліцею  можуть продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

Код ДК

5122 / 7412

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Kулінарія – джерело вічного натхнення. Тут відбуваються справжні відкриття і чудеса, а їх творці – кухарі. Скільки задоволення додають пишні пироги, ароматні українські, полтавські борщі, галушки, вареники в сметані – оті самі, які стрибали гоголівському Пацюку прямо в рот. Насичені спеціями грузинське харчо і підсмажені на тліючих вуглинах вірменські шашлики, узбецький плов і татарські біляші – все це і складає основу кулінарії.
Немало відомих людей займались кулінарією. Леонардо да Вінчі був не лише живописцем, скульптором, вченим, архітектором, а й прекрасним кухарем. Художник Тропінін в юності був учнем кухаря-кондитера. А Мараца писав: «Як живопис і музика, так і кухня – мистецтво. Живопис задаровує очі, музика – слух, а кулінарія – смак».
Саме кулінарної і кондитерської майстерності навчають у ліцеї.  На навчання приходять юнаки та дівчата, які залюбки переймають навики і вміння викладачів і майстрів виробничого навчання.
Для навчання за професією «Кухар, кондитер» учні мають сучасну матеріально-технічну базу. Активно і цікаво проходять уроки теоретичного і виробничого навчання у просторих світлих кабінетах та лабораторіях, де учні навчаються готувати кулінарні страви та кондитерські вироби, відпрацьовують елементи сервіровки столів, вчаться оформляти страви.
Здобувачі освіти проходять виробничу практику та працевлаштовуються у закладах громадського харчування Решетилівщини. Випускники ліцею мають можливість продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

Код ДК

7212 / 8322

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Електрозварник ручного зварювання

Важко назвати галузь народного господарства, де б не застосовувалося зварювання. Впровадження досягнень науки і техніки дозволяє використовувати електродугове, газове, електронно-промислове та інше зварювання.   Молоді люди обирають професію зварника тому, що в умовах ринкової економіки, жорсткої конкуренції при влаштуванні на роботу у них великий вибір для працевлаштування. Це житлове і промислове будівництво, машинобудування, сільське господарство, нафтова, газова промисловість, ремонтні майстерні, кораблебудування, мостобудування і багато інших галузей, де застосовується професія зварника.
Зварювальник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи якого залежить багато що – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Професія престижна і має високу затребуваність на ринку праці, як в державному секторі економіки, так і в приватному.
Для отримання такої затребуваної професії освітній заклад обладнано сучасними, необхідними для теоретичної і практичної підготовки кабінетами, лабораторіями, майстернями. У навчальних кабінетах учні вивчають технологію і обладнання зварювання, матеріалознавство, будову та експлуатацію автомобіля, правила та безпеку дорожнього руху, електротехніку, економіку та інші предмети, знання яких використовуються в практичній діяльності.  У зварювальних майстернях учні відпрацьовують уміння виконувати підготовку металу до зварювання та ведення процесу в різних просторових положеннях зварного з’єднання.
Виробничу практику майбутні зварники проходять на підприємствах і в господарствах регіону. У оволодінні професією учням допомагають досвідчені викладачі і майстри виробничого навчання.
Випускники ліцею  можуть продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

Код ДК

6112

Термін навчання

1 рік

Форма навчання

денна

Садовод

За сприяння голови правління «Асоціації розвитку інтенсивного садівництва Полтавщини» Цінченка Віталія Петровича на території виробничої бази і навчального корпусу закладено1 га саду яблунь та груш напівкарликових сортів за кошти обласної програми розвитку садівництва; закладено 3 га саду з ягідними культурами: 2 га малини та 1 га смородини. На всій площі облаштовано систему краплинного зрошення за рахунок спецкоштів, які частково компенсовані у розмірі 34 тис. 415 грн. через обласну Програму розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками (2.3.2. Садівництво та ягідництво) на період до 2020 року, що фінансується з обласного бюджету.
У січні 2018 року успішно проведено ліцензування робітничих професій «Садовод», «Плодоовочівник».

Тракторист, слюсар, водій на базі 9 класів

Код ДК

8331 / 7233 / 8322

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Тракторист, слюсар, водій

Здавна побутує серед людей мудрий вислів, що справжнє щастя із землі проростає. Від неї, землі-матері, землі-годувальниці, все життя, сила і достаток. А дорога до поля розпочинається з навчальних лабораторій ліцею, де наші механізатори отримують міцні знання, щоб своє життя присвятити найголовнішій справі — вирощувати хліб.        Хліборобський рік безперервний. Один урожай в коморі, в засіках, а наступний вже стелиться зеленими нивами, чекає сонця, вологи, вмілих рук, люблячих землю спеціалістів. Земля лише тоді наше багатство, коли вона в бережливих, добрих руках господаря. Саме таких господарів, майбутніх механізаторів, готують у нашому ліцеї.
Для підготовки  майбутніх кваліфікованих робітників сільськогосподарського напрямку в ліцеї створена необхідна матеріально-технічна база. Є навчальні кабінети з відповідним обладнанням, слюсарна майстерня, виробничі майстерні з ремонту тракторів та сільськогосподарських машин для проведення занять виробничого навчання, навчально – виробнича база, навчальний полігон.
Здобувачі освіти набувають  практичних навичок, працюючи на полях навчального господарства. Кожного року під керівництвом майстрів виробничого навчання вони виконують весь комплекс польових робіт, починаючи з обробітку грунту і закінчуючи збиранням урожаю. Це дає можливість закріпити отримані в кабінетах і лабораторіях знання, відчути себе справжніми хліборобами.
Щоб стати висококваліфікованими робітниками для підприємств аграрного сектору регіону, здобувачі освіти вивчають основи агрономії, організації сільськогосподарського виробництва, ринкової економіки, трактори і автомобілі, сільськогосподарські машини, спеціальні та зернові комбайни, слюсарно – ремонтну справу, систему технічного обслуговування, правила дорожнього руху та багато інших спеціальних та загальноосвітніх предметів для одержання середньої освіти. Це дасть змогу по закінченню ліцею вступати на навчання до вищих навчальних закладів, щоб підвищити свою кваліфікацію з обраної професії.

Правила прийому Документи до вступу

Пекар, лаборант ХБА на базі 9 класів

Код ДК

7412 / 8229

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Пекар, лаборант ХБА

Праця пекаря – відвічна, як саме життя. У народі говорять: «Золоті руки завжди пахнуть хлібом». Пекар – це не просто фахівець своєї справи.  Вміння пекти  та оздоблювати хліб, короваї, пряники, печиво, пироги, піци, булочки – це мистецтво,  яке потребує вмілих рук,  доброго серця,  чистих помислів.
Випускник  ліцею з професії “Пекар” – це кваліфікований робітник, підготовлений для роботи на сучасних хлібопекарських підприємствах, який володіє традиційними та сучасними технологіями хлібопечення.   Теоретичне навчання майбутніх пекарів відбувається в оснащених кабінетах, де учні  вивчають загальну пекарську технологію, устаткування, сировину і матеріали хлібопекарського виробництва.
Виробниче навчання проходить у сучасній   виробничій лабораторії, де є все необхідне технологічне обладнання для відпрацювання практичних навичок у пекарській справі.
Сучасний пекар повинен мати гарну теоретичну і практичну підготовку, досконало володіти професійними навичками та знанням будови та принципів роботи технологічного устаткування хлібопекарського виробництва.
Навчання на виробництві відбувається на Решетилівському хлібозаводі, де учні опановують усі операції технологічного процесу виготовлення хлібобулочних та борошняних кондитерських виробів.Професія пекаря творча і вимагає неабиякої вправності, витривалості, художнього смаку. Візиткою професії є щорічне свято «Решетилівська Весна», де майбутні пекарі  ліцею презентують виставку своїх творчих пекарських робіт: чудово оздоблені короваї, медово-імбирні пряники, пироги, рулетіи, торти, пиріжки та булочки. Виробами  можна не лише милуватися, а й насолоджуватися їх смаком.
Хлібобулочні вироби потрібно пекти з любов’ю і натхненням. Вміння створити з тіста смачні, красиві, приголомшуючі дива – це справжнє мистецтво!
Не менш важлива і затребувана професія лаборанта, що є складовою інтегрованої професії «Пекар, лаборант ХБА». Неможливо уявити жодну галузь виробництва без лабораторного контролю, що передбачає визначення якості сировини і готової продукції. Необхідні знання, практичні навики, ліцеїсти переймають від своїх наставників, які охоче передають учнівській молоді свої знання  і досвід.
У сучасних екологічних умовах важливим є те, що і якої якості ми споживаємо. Навчити визначати якість сировини та готових харчових продуктів, а ще кормів, грунтів, питної води, робити висновки щодо їх придатності, вести облік і звітність, важити, відміряти, оволодівати майстерністю ведення основних лабораторних процесів – це і є головним завданням при підготовці з професії «Лаборант хіміко-бактеріологічного аналізу».

Правила прийому Документи до вступу

Кухар, кондитер на базі 9 класів

Код ДК

5122 / 7412

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Kулінарія – джерело вічного натхнення. Тут відбуваються справжні відкриття і чудеса, а їх творці – кухарі. Скільки задоволення додають пишні пироги, ароматні українські, полтавські борщі, галушки, вареники в сметані – оті самі, які стрибали гоголівському Пацюку прямо в рот. Насичені спеціями грузинське харчо і підсмажені на тліючих вуглинах вірменські шашлики, узбецький плов і татарські біляші – все це і складає основу кулінарії.
Немало відомих людей займались кулінарією. Леонардо да Вінчі був не лише живописцем, скульптором, вченим, архітектором, а й прекрасним кухарем. Художник Тропінін в юності був учнем кухаря-кондитера. А Мараца писав: «Як живопис і музика, так і кухня – мистецтво. Живопис задаровує очі, музика – слух, а кулінарія – смак».
Саме кулінарної і кондитерської майстерності навчають у ліцеї.  На навчання приходять юнаки та дівчата, які залюбки переймають навики і вміння викладачів і майстрів виробничого навчання.
Для навчання за професією «Кухар, кондитер» учні мають сучасну матеріально-технічну базу. Активно і цікаво проходять уроки теоретичного і виробничого навчання у просторих світлих кабінетах та лабораторіях, де учні навчаються готувати кулінарні страви та кондитерські вироби, відпрацьовують елементи сервіровки столів, вчаться оформляти страви.
Здобувачі освіти проходять виробничу практику та працевлаштовуються у закладах громадського харчування Решетилівщини. Випускники ліцею мають можливість продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

Правила прийому Документи до вступу

Електрозварник ручного зварювання, водій на базі 9 класів

Код ДК

7212 / 7212

Термін навчання

3 роки

Форма навчання

Денна

Електрозварник ручного зварювання, водій

Важко назвати галузь народного господарства, де б не застосовувалося зварювання. Впровадження досягнень науки і техніки дозволяє використовувати електродугове, газове, електронно-промислове та інше зварювання.   Молоді люди обирають професію зварника тому, що в умовах ринкової економіки, жорсткої конкуренції при влаштуванні на роботу у них великий вибір для працевлаштування. Це житлове і промислове будівництво, машинобудування, сільське господарство, нафтова, газова промисловість, ремонтні майстерні, кораблебудування, мостобудування і багато інших галузей, де застосовується професія зварника.
Зварювальник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи якого залежить багато що – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Професія престижна і має високу затребуваність на ринку праці, як в державному секторі економіки, так і в приватному.
Для отримання такої затребуваної професії освітній заклад обладнано сучасними, необхідними для теоретичної і практичної підготовки кабінетами, лабораторіями, майстернями. У навчальних кабінетах учні вивчають технологію і обладнання зварювання, матеріалознавство, будову та експлуатацію автомобіля, правила та безпеку дорожнього руху, електротехніку, економіку та інші предмети, знання яких використовуються в практичній діяльності.  У зварювальних майстернях учні відпрацьовують уміння виконувати підготовку металу до зварювання та ведення процесу в різних просторових положеннях зварного з’єднання.
Виробничу практику майбутні зварники проходять на підприємствах і в господарствах регіону. У оволодінні професією учням допомагають досвідчені викладачі і майстри виробничого навчання.Випускники ліцею  можуть продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

Правила прийому Документи до вступу

Кухар, кондитер на базі 11 класів

Код ДК

5122 / 7412

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Кухар, кондитер

Kулінарія – джерело вічного натхнення. Тут відбуваються справжні відкриття і чудеса, а їх творці – кухарі. Скільки задоволення додають пишні пироги, ароматні українські, полтавські борщі, галушки, вареники в сметані – оті самі, які стрибали гоголівському Пацюку прямо в рот. Насичені спеціями грузинське харчо і підсмажені на тліючих вуглинах вірменські шашлики, узбецький плов і татарські біляші – все це і складає основу кулінарії.
Немало відомих людей займались кулінарією. Леонардо да Вінчі був не лише живописцем, скульптором, вченим, архітектором, а й прекрасним кухарем. Художник Тропінін в юності був учнем кухаря-кондитера. А Мараца писав: «Як живопис і музика, так і кухня – мистецтво. Живопис задаровує очі, музика – слух, а кулінарія – смак».
Саме кулінарної і кондитерської майстерності навчають у ліцеї.  На навчання приходять юнаки та дівчата, які залюбки переймають навики і вміння викладачів і майстрів виробничого навчання.
Для навчання за професією «Кухар, кондитер» учні мають сучасну матеріально-технічну базу. Активно і цікаво проходять уроки теоретичного і виробничого навчання у просторих світлих кабінетах та лабораторіях, де учні навчаються готувати кулінарні страви та кондитерські вироби, відпрацьовують елементи сервіровки столів, вчаться оформляти страви.
Здобувачі освіти проходять виробничу практику та працевлаштовуються у закладах громадського харчування Решетилівщини. Випускники ліцею мають можливість продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

Правила прийому Документи до вступу

Електрозварник ручного зварювання на базі 11 класів

Код ДК

7212 / 8322

Термін навчання

1,5 роки

Форма навчання

денна

Електрозварник ручного зварювання

Важко назвати галузь народного господарства, де б не застосовувалося зварювання. Впровадження досягнень науки і техніки дозволяє використовувати електродугове, газове, електронно-промислове та інше зварювання.   Молоді люди обирають професію зварника тому, що в умовах ринкової економіки, жорсткої конкуренції при влаштуванні на роботу у них великий вибір для працевлаштування. Це житлове і промислове будівництво, машинобудування, сільське господарство, нафтова, газова промисловість, ремонтні майстерні, кораблебудування, мостобудування і багато інших галузей, де застосовується професія зварника.
Зварювальник – професія відповідальна, майже віртуозна, від якості роботи якого залежить багато що – довговічність і стійкість будівельних конструкцій, робота і термін служби різної техніки. Професія престижна і має високу затребуваність на ринку праці, як в державному секторі економіки, так і в приватному.
Для отримання такої затребуваної професії освітній заклад обладнано сучасними, необхідними для теоретичної і практичної підготовки кабінетами, лабораторіями, майстернями. У навчальних кабінетах учні вивчають технологію і обладнання зварювання, матеріалознавство, будову та експлуатацію автомобіля, правила та безпеку дорожнього руху, електротехніку, економіку та інші предмети, знання яких використовуються в практичній діяльності.  У зварювальних майстернях учні відпрацьовують уміння виконувати підготовку металу до зварювання та ведення процесу в різних просторових положеннях зварного з’єднання.
Виробничу практику майбутні зварники проходять на підприємствах і в господарствах регіону. У оволодінні професією учням допомагають досвідчені викладачі і майстри виробничого навчання.
Випускники ліцею  можуть продовжувати навчання у вищих навчальних закладах.

Правила прийому Документи до вступу

Садовод на базі 11 класів

Код ДК

6112

Термін навчання

1 рік

Форма навчання

денна

Садовод

За сприяння голови правління «Асоціації розвитку інтенсивного садівництва Полтавщини» Цінченка Віталія Петровича на території виробничої бази і навчального корпусу закладено1 га саду яблунь та груш напівкарликових сортів за кошти обласної програми розвитку садівництва; закладено 3 га саду з ягідними культурами: 2 га малини та 1 га смородини. На всій площі облаштовано систему краплинного зрошення за рахунок спецкоштів, які частково компенсовані у розмірі 34 тис. 415 грн. через обласну Програму розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини за пріоритетними напрямками (2.3.2. Садівництво та ягідництво) на період до 2020 року, що фінансується з обласного бюджету.
У січні 2018 року успішно проведено ліцензування робітничих професій «Садовод», «Плодоовочівник».

Правила прийому Документи до вступу

Якщо у вас залишилися питання, подивіться в розділі: