Відкритий урок виробничого навчання: сучасні інтерпретації борщу у Решетилівському професійному аграрному ліцеї ім. І.Г. Боровенського!
Сьогодні під керівництвом майстра виробничого навчання Черкас Жанни Миколаївни майбутні кухарі, кондитери відкривали нові горизонти кулінарної майстерності та демонстрували, як традиційний український борщ може стати справжнім витвором мистецтва!
Учні працювали у командах та презентували свій унікальний варіант:
Борщ-крем – витончений, ніжний і насичений.
Борщ-детокс – легкий, корисний і яскравий.
Борщ-фреш – освіжаючий і креативний.
Що вразило найбільше:Майбутні кухарі продемонстрували не лише кулінарні вміння, але й творчий підхід, командну взаємодію та майстерність презентації. Кожна страва вражала оригінальністю рецепту та яскравістю подачі, що отримало високу оцінку журі.Присутні на уроці колеги відзначили професіоналізм Жанни Миколаївни, яка завдяки актуальній тематиці, чіткій організації, мотивації учнів та викристання мультимедійних технологій створила урок, сповнений натхнення та творчості.
Результат уроку – це не лише досконалі страви, а й гордість за досягнення учнів, розвиток їх професійних компетентностей та кулінарної майстерності.
Щиро дякуємо Жанні Миколаївні за яскравий та результативний урок, а учням – за їхні старання, креативність та кулінарні шедеври!
28.11.2024
Відкритий урок виробничого навчання
